Imagen

Imagen

Location
Mexico
Project Year
2006
Category
Offices

Imagen

DIN interiorismo as Interior Architects

Communication is Grupo Imagen spinal column. This important media company, that now a day has a newspaper, as well as radio and TV broadcast, asked DIN interiorismo for an interior design project that responds to a motionless company. This project received the National Interior Design Award in 2006.


Because of the location and the measures, the project was challenging -15 m of front and 100 m depth-. The location is on the roof of a parking lot in Mexico, City. Limited to open windows to the exterior, they had to open a great window to receive the natural light from the ceiling.


Two story building, reinforced by a metallic structure positioned in the same columns the parking lot already had. The corporate offices and radio stations, tv sets, production, newsrooms, edition, etc., had to merge, without forgetting versatility and mobility needs, that a business like this requires due to constant technology evolution and continuous expansion strategy.

Share or Add Imagen to your Collections
Project Credits
Interior Architects
Hemlock Ave. House
next project

Hemlock Ave. House

Private Houses
Austin, TX, United States - Build completed in 2019
View Project