Interacting Cubes

Interacting Cubes

Location
Bayan Baru, Bayan Lepas, Penang, Malaysia | View Map
Project Year
2018
Category
Offices
Gavin

Interacting Cubes

Wood & Col as Interior Architects

Situated along Jalan Tun Dr Awang, Bayan Baru in Penang, Ideal Vision office is a picture of chic vibrant industrial office design that provides its workers with all the much-needed features and comforts for the ideal work environment while at the same time aims to build a community of inspiring individuals.

A tight and constraint site with high ceiling has turned into a functional and comfortable working space which contains seven space requirements required by our client. Within the space, we were tasked to put up seven areas inside. The high ceiling is an advantage to merge everything into this. The floating-like mezzanine floors are designed to create a vertical interaction and its efficiency to overlook the working space. We tried to break the boring conventional way of cubism orientated by rotating the director room and entertainment room and becoming a main focal point of the entire office space. 

Project Credits
Interior Architects
Zenhouses - Town Houses
next project

Zenhouses - Town Houses

Housing
Stockholm, Sweden - Build completed in 2017
View Project