Minimalist Salon

Minimalist Salon

Location
Bayan Baru, Bayan Lepas, Penang, Malaysia | View Map
Project Year
2018
Category
Shops
Gavin

Minimal Salon

Wood & Col as Interior Architects

A concrete landmark is reinvented in this compact international hair salon Hair Story @ Elit Avenue Penang, Malaysia.

This modern minimalist salon concept tends to cultivate a genuinely unique environment for customers to feel at home in. Bare concrete feature wall in natural concrete color along the hair cutting counters provide a sense of neutrality for customers and to accent the users and activities in the space. Minimal furniture space planning makes the salon space looks larger and wider visually. 

Project Credits
Interior Architects
Product Spec Sheet

Klostergasse Studio
next project

Klostergasse Studio

Offices
AT-6900 Bregenz, Klostergasse 9a, Austria - Build completed in 2019
View Project