JGC HOUSE

JGC HOUSE

Private Houses
Sant Cugat del Vallés, Spain
ADRIÀ GOULA

JGC HOUSE

MDBA as Architects

The form and the position of the house is a reponse to the shape and aspect of the plot, closed on the street side and opento the city landscape. Each level has its own relationship with the external space. Vertical communication is a backbone that connects spaces on either side, it is closed at the entrance and it opens itself to the landscapein the upper floor. Windows on the street define the landscapeinside wall massivity and towards interior garden, the house opens itself looking to the city, massivity disappears and prevails the volume that looks for the landscape.

Project team
Photographers
Architects
The W.I.N.D. House
next project

The W.I.N.D. House

Private Houses
Build completed in 2014
View Project
Archello

Want to see more like this?

Subscribe to Archello's newsletter