Summer House in Preveza, Greece

Summer House in Preveza, Greece

Architect
o25
Location
Nicopolis, Preveza, Greece
Category
Housing

Summer House in Preveza, Greece

o25 as Architects

This project is about the summer residence of a family located on the west coast of Preveza in Greece. The house consists of two main volumes. In the first volume there is the open space living room with the kitchen and a small loft the functions as a study, and in the second one there are the bedrooms and the bathroom. The interior is dominated by white surfaces, while the outside is characterized by light grey stone. A small swimming pool on the south side of the house adds to the relaxing atmosphere of the garden overlooking the spectacular view of the sea.

Project Credits
o25
Architects
Väven
next project

Väven

Offices and Cultural Centres
Umeå, Storgatan 46A, Sweden - Build completed in 2014
View Project