The Wall House

The Wall House

Architect
Guedes Cruz Arquitectos
Location
Lisbon, Portugal
Project Year
2013
Category
Private Houses
Ricardo Oliveira Alves

The Wall House

Guedes Cruz Arquitectos as Architects

Like a wall in a Castle not in stone, but in concrete, glass and wood. Notto for protection but because of the neighbours and the strong Atlantic Wind. A Patio house with a Mediterranean country culture in the hardness Atlantic Coast.


A big Window opens to the golf and scenery sea views can be seen from the interior and exterior spaces.


Two exterior pool’s located in the patio crossing each other, one in the ground and the other in the air.

Project team
Special installations
PPE
Structure
Väven
next project

Väven

Offices and Cultural Centres
Umeå, Storgatan 46A, Sweden - Build completed in 2014
View Project
Archello

Want to see more like this?

Subscribe to Archello's newsletter