Unto

StudioDiDeA as Association

The project is conceived as a reconversion of the previous space in a fast food. The former antique shop’s space was composed by interconnected rooms, that the architects have turned into a singular grey-tones place, marked by an extended counter made of visual concrete and wood. Over the counter, a suspended volume of perforated black metal panel acts as a little storage, and as support for a series of adjustable lamps. The materials selection ( perforated metal panel, visual concrete, grey painted walls, iron stools) reminds of industrial atmosphere and creates a strong contrast with the early 20th century decorated floor , left exposed. The iron front doors open up to the street,providing a sense of continuity between interior and exterior spaces, and underlining Unto’s urban character.

Share or Add Unto to your Collections
Product Spec Sheet

ElementBrand
H | Steel stoolTolix
Product Spec Sheet
H | Steel stool
by Tolix
Brazil Pavilion at Milan EXPO 2015
next project

Brazil Pavilion at Milan EXPO 2015

Exhibitions
Milan, Italy - Build completed in 2015
View Project