Clubhouse

An overview of projects, products and exclusive articles about clubhouse

Project • By bobo spaceApartments

Minimalistic interior in the Club House

The apartment was designed for a young man to live there. But it was necessary to lay in the planning the prospect of the appearance of a family and a child in the future. Anna Kutilina Anna Kutilina In this project, we have completely rethought the planning solution proposed by the developer. We made a three-room apartment from a two-room apartment. Due to the area of ​​the corridor, the sanitary unit was expanded and combined, the space of the kitchen-living room was increased, and space was allocated for the dressing room-server room. Anna Kutilina Anna Kutilina In the room adjacent to the bedroom, a study was provided with an additional sleeping place for guests. In the future, this room can be converted into a nur... More

Project • By via.Swimming Pools

Atrium House

Nestled near the village of Lung Tin Tsuen, Atrium House blends heritage and modernity in the context of Yuen Long. The design reimagines Chinese vernacular architecture to derive a new archetype for shared living. Caption "Yishe", the social club for the residential complex, gathers inspiration from historic courtyard houses. A series of brick-clad pavilions wraparound a central pool to evoke poetic calmness. Designed to be multi-functional, pavilions house various cultural and wellness amenities of the club, anchored by a timber-clad tea salon in a veranda setting. As a nod to the architectural history of Yuen Long, Chinese blue bricks were used to form... More

Project • By 10 DesignCommunity Centres

10 Design | Wide Horizon Clubhouse

Inspired by the natural mountains and lush topography of the immediate Chongqing context, the building sits proudly on the top of a hill like a sculpture with its lower levels cascading down the hillside.  Barry Shapiro, Asia Managing Partner, comments: “We are delighted to see that our design for the Wide Horizon Clubhouse has come to fruition. The new clubhouse has become not only a new symbol of a wider development but also a new icon in Chongqing. Its strong, dynamic forms and materials have helped to make the building an object of art itself, in addition to the exhibitions within. “ The clubhouse, a circa 9,000sqm building spread across 5 floors, is located on a steeply sloped hillside adjacent to the main entrance... More

Project • By Studio LotusWellness Centres

Clubhouse at Antara Senior Living

Part of the Max India enterprise, Antara in Dehradun is a first-of-its-kind senior living community that bases the premise of its design on a progressive approach to community building. The Clubhouse at Antara forms the heart of the community experience. Studio Lotus has partnered with the Antara team to design the 55,000-sqft facility as a diverse, richly-programmed space that creates a seamless blend of spaces from the inside to the outside.  The design philosophy behind Antara focuses on improving the quality of life for its senior community through thoughtful design interventions and has been brought to life through a cohesive collaboration between the architectural and interior design teams.  Studio Lotus’ key interio... More

Project • By 74Bars

Symons House

Multi-award-winning interiors and architecture practice 74 has completed a stand-out student amenities project for client London and Scottish Student Housing within their new-build Symons House student accommodation block in Leeds. 74 also created the project’s branding and wayfinding. Architectural Inspiration: Symons House, designed by Leeds-based architectural practice Cunniff Design, takes the form of a reverse L-shape building, with seven storeys located on its lower horizontal plane and twenty-one on the vertical upright section. Both the building’s ground and lower-ground storeys, where the amenities spaces are located, stand out by being indented from the main building above and also by featuring glazed walls.  T... More

Project • By INK ArchitectsSupermarkets

Central Park

Location: Nur-Sultan, Kazakhstan Type: Residential Complex Scale: 16 420, 8 m2 Stage: Construction   Residential complex Central Park is a 20 separate multi-story block located on a beautifully equipped closed area of ​​5 hectares. This unique complex has a good location in the heart of the cultural center Nur-Sultan.   A reputable site in the stylistic principles of American rationalism of clubhouse Central Park in synthesis with classicizing elements in the courtyard organization, with a clearly arranged row of houses of different stories, with geometrically clear outlines of shapes and minor pilasters on some parts of the facade planes. Additional advantages of this residential complex Central Park include a lo... More

Project • By 74Individual Buildings

Hox Haus

74 remodels former Victorian gymnasium to create Hox Haus - a new, central focus for Hox Park student campus Manchester-based architecture and interior design practice 74 has completed a major project to extend and remodel a Grade II-listed, two-storey, Victorian brick building in a semi-rural location in Englefield Green, just outside Egham. The repurposed 453 sq m building – Hox Haus – will serve as the central focus, clubhouse and social amenity for Hox Park student campus, newly-created by developers Moorfield Group for students attending Royal Holloway, University of London.The new campus is located within a larger, 67-acre mixed-use site, owned by Royalton Group. Its Surrey location, near Runnymede, where Magna Carta wa... More

Project • By Landmark.co.idSports Centres

Navapark Club House

A joint venture project between Landmark and Axis Singapore. Navapark is a project for a new premium urban area situated on 68 hectare plot of land with the concept of "Lifestyle Water Community". Navapark Clubhouse is envisioned as a five star lifestyle destination that redefines moderns sophistication through exclusive facilities. Due to the surrounding apartment towers, the main challenges became to hide the services, and the technical curved roofs from aluminum composite panels. More

Project • By Gonye Project & DesignBars

Midclubs

The Club is exclusively designed for a residential complex. The aim in design was to create a pleasent atmosphere that the residents of all age and gender could use for different activities. More

Project • By DP ArchitectsParks

Temasek Club

Sited on the pristine greenery adjacent to Bukit Timah Nature Reserve and spanning 21,000 square metres, the Temasek Club was purposed as a sanctuary for Singapore Armed Forces (SAF) regulars, Full-time National Service and National Service officers to relax within the natural surrounds. DP Architects (DPA) won the design competition held by Temasek Club on the basis of its merits: chiefly, it was the only scheme that sought to conceal the volume of the club buildings by ingeniously tucking the mass within a natural valley in the terrain. The terrain was cleverly employed as a cradle for the built massing; from the main entrance court, the club appears as a single-storey building. Sensitive site-planning ensured that views of the nature res... More
Double Moon Bay Town Center
Double Moon Bay Town Center
Double Moon Bay Town Center
Double Moon Bay Town Center
Double Moon Bay Town Center

Project • By SB ArchitectsShops

Double Moon Bay Town Center

This project is part of a large mixed-use residential development on the Huizhou peninsula, overlooking the South China Sea. Named for the pair of moon-shaped bays that flank the peninsula, Double Moon Bay is a highly desirable location known for its scenic hiking trails. To serve the large numbers of within the new community, as well as the general public, this beachfront town center provides a hub of retail, dining and entertainment venues. Above the bustling street-front, a boutique hotel provides accommodations for visitors to this popular destination. An multi-purpose clubhouse and a sports center provide an internal destination for residents. More