20 mq nel baccello

20 mq nel baccello

Architect
Studiopomero
Location
Via delle Rosine, Turin, Metropolitan City of Turin, Italy | View Map
Project Year
2018
Category
Apartments

20 mq nel baccello

Studiopomero as Designer

The project involves the renovation of a 20-square-meter studio apartment in the historic center of Turin. The building in which the real estate unit is located is a stable with a gallery distribution, with a single opening to the outside. The services, bathroom and kitchen, located in the less luminous part of the environment, have been integrated within a single lower volume, which allows to maintain the complete perception of the environment and leave the existing wooden ceiling visible. The challenge was to put everything that could be desired in the small environment and to optimize the spaces through the use of retractable systems, an open unit, from which it is possible to extract a worktop (two seats) or a long table for four people to eat comfortably.

This story is available in multiple languages
Share or Add 20 mq nel baccello to your Collections
Project Credits
Office Building for Metrovacesa
next project

Office Building for Metrovacesa

Offices
Madrid, Spain - Build completed in 2018
View Project