CHC Clinic Notre Dame

CHC Clinic Notre Dame

Architect
Artau Architectures
Location
Hermalle-Sous-Argenteau, Oupeye, Belgium
Project Year
2010
Category
Hospitals

CHC Clinic Notre Dame

Artau Architectures as Architects

The access for visitors and patients will be moved to the backside of the existing building. The parking lot, the entrance and the reception desk will be redesigned in order to improve the flow of persons accessing the building. The main extension includes the emergency room, the intensive care unit, the surgical unit as well as laboratories and pharmacy on the lower ground floor. The glass gallery builds the link between the old and the new buildings.

Share or Add CHC Clinic Notre Dame to your Collections
Project Credits
Greentown Yiwu Peach Blossom Land Living
next project

Greentown Yiwu Peach Blossom Land Living

Community Centres
Zongtang Village, Yiwu, China
View Project