House R-V

House R-V

Architect
GRAUX & BAEYENS architecten
Location
Lochristi, Belgium
Project Year
2017
Category
Private Houses
Jeroen Verrecht

House R-V

GRAUX & BAEYENS architecten as Architects

This villa was the former house of the client where he lived as a child for more than 15 years. After more than 35 years they returned home.


The construction of the house was in good shape and didn’t need big changes. We’ve chosen to make some small interventions in order to rebalance the internal connection between the former separated rooms and towards the garden.


Material Used :

1. Zinc roofing
2. Afzelia and white aluminium doors and (sliding) windows
3. Cement-based floor finishing.
4. Custom designed furniture and kitchen

Project team
Rijnstraat 8
next project

Rijnstraat 8

Offices
The Hague, Netherlands - Build completed in 2017
View Project
Archello

Want to see more like this?

Subscribe to Archello's newsletter