OTOMA

OTOMA

Designer
Shirli Zamir
Location
Derech Menachem Begin, Tel Aviv-Yafo, Israel | View Map
Project Year
2018
Category
Offices
Kfir Ziv

OTOMA

Shirli Zamir as Designers

Otoma is a new FinTech startup that will change the way banks are implementing business applications. The platform covers the implementation process from system and acceptance testing to deployment and production monitoring. The platform will significantly improve the quality and reduce the cost, timeline and risk of the bank implementations. The Office is located on the 21st floor in the "Midtown" building in Tel-Aviv. Just like any project, the environment of its location was studied and taken into account. The architectural inspiration for this design was taken from the city’s unique urban view and skyline.


We took the rhythm created by the buildings outside the window, and brought them inside, transforming them into 3-dimensional, a-symmetrical, see through partition. The main challenge of this project was to create a space that is minimalist and yet warm and inviting.The public and work areas are divided by a partition that helps define the boundaries of each space. Raw, recycled and local wood were used in order to emphasize the contrast between the clean and neat office design while still providing warmth and coziness. The office plan offers open and private spaces, informal collaboration areas, and formal conference rooms.


Material Used:

1- Terazzo Flooring

2- "Citterio" modular partition

3- Oven colored white kitchen

4- Concrete application on electricity cabinet

5- Wood Parquet floor for the rooms

6-Colored wooden rods partition between kitchen and open space

7- Master B acoustic ceiling

8- Bare concrete


Share or Add OTOMA to your Collections
Project Credits
Product Spec Sheet

ElementBrand
Modular PartitionCitterio
FlooringTerazzo
Product Spec Sheet
Modular Partition
Flooring
by Terazzo
The Chapel of the Earth
next project

The Chapel of the Earth

Chapels
Chicxulub Pueblo, Yucatán, Mexico - Build completed in 2020
View Project