Passive Private House Extension - Buggenhout

Passive Private House Extension - Buggenhout

Architect
LOW architecten
Location
Antwerpen, Belgium
Category
Housing
Frederik Vercruysse

Passive Private House Extension - Buggenhout

LOW architecten as Architects

Special about this passive private house extension is het dialogue between the old existing elements and the newly constructed expansion. The existing combination of different little structures is replaced with a wooden construction that stands in maximum correlation to the existing red brick facade and the garden. Generous window apertures are placed to capture the surroundings and natural light.

Project team
Vancouver Convention Centre West
next project

Vancouver Convention Centre West

Exhibition Centres, Urban Green Spaces and Cultural Centres
Vancouver, BC, Canada - Build completed in 2009
View Project