Specifier · Save time: Make one inquiry to multiple manufacturers.

Poliba Student Center

Netti Architetti as Architects

The new Student Centre  is located within the  Polytechnic Institute in Bari, inside the town university campus.  It represents the first step of the requalification program of  open spaces and of  student services entitled Poliba Elements.

It performs  all Campus  essential functions such as  the first aid centre  on the ground floor, the wide  space for team workings  on the first floor and two smaller classrooms on the second floor. The building has a long façade with horizontal wood slats around  the existing galleries. Thanks to two new staircases, located at the end of the Student Centre building, there are two independent entrances for  pedestrian and vehicular crossings.

This story is available in multiple languages
Project Credits
Product Spec Sheet

NF- House
next project

NF- House

Apartments
Tel Aviv, Israel - Build completed in 2016
View Project