Residential Tower - Cantù
ARCHITETTURA ed INTORNI

Residential Tower - Cantù

ARCHITETTURA ed INTORNI as Architects

An ambitious project for a city that is witnessing a progressive urban resettlement. A new residential tower that is inserted above an office base, designed to offer maximum energy efficiency, with a "skin" that offers an effective and at the same time simple shading system. The project is flanked by the study of a new urban square that defines and rearranges a part of the city where currently there is no urban design and defined and recognizable public space. This project wants to open new spaces to the city and create possible future urban axes.

This story is available in multiple languages
Project Credits
Product Spec Sheet

Refurbishment Building of the Monas of San Clodio
next project

Refurbishment Building of the Monas of San Clodio

Hotels
Leiro, Ourense, Spain - Build completed in 2017
View Project