Town hall

Artau Architectures as Architects

Huge project that is part of a study about the requalification of the centre of Fléron and their wish to move the heart of the town outside of the centre.


The town Fléron intends to establish its municipal administration in this peri-urban space that is characterized by thick vegetation. The town hall of Fléron is located alongside a remarkable grove. The building unfolds in length in order to take advantage of the sunlight supply. Indoor patios bring light into the middle of the building and help extending the inside space towards the outside. The work department on its right side closes the site and forms an inner courtyard hidden from public.


The particularities of this place are:


Green areas, remarkable trees, orientation, views

Share or Add Town hall to your Collections
Project Credits
LEGO® Campus
next project

LEGO® Campus

Offices
Billund, Denmark - Build completed in 2019
View Project