VILA 121 APARTMENT

VILA 121 APARTMENT

Architect
FCStudio
Location
Pinheiros, São Paulo - State of São Paulo, Brazil | View Map
Project Year
2014
Category
Apartments

VILA 121 APARTMENT

FCStudio as Architects


The most important piece of this project is the bookshelf in corten steel that divides the social and private area. It configures the space and provides niches for storage and display of objects. The social area interact strongly with the kitchen, which works almost like an extension of the living room, eliminating the barrier between social and service area. The color, size and language of each piece were carefully determined, so the atmosphere was consistent with the sensations sought in each environment. Its a contemporary apartment. Bedrooms follow the same idea, with specific design pieces for a free appropriation of the space. For the common area on the roof, we chose design pieces that provide social interaction.

Project Credits
Architects
Whidbey Island Farm Retreat
next project

Whidbey Island Farm Retreat

Private Houses
Build completed in 2019
View Project