House S
Dietmar Hammerschmid

Initial situation was a steep, rather small plot of land with excellent views. The owners required a cost efficient house with a maximum of 130m² of living space. A basement was not necessary. These requirements led to the decision, to base the whole building on pillars. The U-shaped floor plan responds to the neighbouring settlement. Living rooms and bedrooms are oriented to a terrace that offers great views of the surrounding hills. Because of the chosen typology the natural terrain could be untouched over the whole plot. In the garden the building offers a large, weather-protected area.

Share or Add House S to your Collections
King Home Appliances Office And Showroom
next project

King Home Appliances Office And Showroom

Offices
İstanbul, Turkey - Build completed in 2021
View Project