Mills Apartment

John Pardey Architects as Architects

Located on the fifth floor of a 1950’s block, overlooking Regents Park, this refurbishment stripped out all internal walls leaving the concrete frame, thus generating a completely new plan arrangement that added a new bedroom and allowed the living area to occupy the entire frontage onto the park. The problem of a fire lobby was resolved by a fire resisting glass screen allowing the kitchen to engage the hallway. The use of colour, built-in furniture and a centerpiece rug created by Helen Yardley, resulted in a rich, yet contemporary living space built well within budget.

Share or Add Mills Apartment to your Collections
Project Credits
Casa Galpão
next project

Casa Galpão

Private Houses
Alameda Dos Madrigais, Pasárgada, Nova Lima, Minas Gerais, Brazil - Build completed in 2019
View Project