P&K Office
EDUARDO MACARIOS

P&K Office

Estúdio DC55 as Architects

This law firm is focused on legal and environmental practice and longed for a clean, functional and contemporary concept. The headquarters building, is located in a commercial complex that features striking design constructions, proper aspect of downtown Curitiba. The initial conception came from the idea of maintaining a neutral base in contrast to the relevant elements through specific interventions. For the formal proposal, the original format of the plant was maintained, the key element for all environments is the painting along with the decoration details which make up the final composition of the set. The reception has white furniture with punctual decoration that stands out against the dark gray walls and burnt cement, maintaining the same palette and colors chosen for the office. The metal staircase in red is the highlight. The meeting room is bright and contains neutral woodwork, a large meeting table is the highlight of the main plan. The living area has volume in dark tones, with signed designer furniture over a wool carpet, responsible for integrating the elements in the environment, the pictures decorate the room along with the vegetation, giving life to the clean environment. The upper floor faces the work area. The contrast of the white woodwork palette over wooden floors brings lightness to the space. The workbenches are large and functional, with easy access to the electrical points intended for each workstation. The white bookcase behind the tables frames the entire collection of books and objects that are part of the office, being the decorative face of the environment.

This story is available in multiple languages
Project Credits
Product Spec Sheet

ElementBrand
ManufacturersSuvinil
ManufacturersARAUCO
Product Spec Sheet
Manufacturers
by Suvinil
Manufacturers
by ARAUCO
Gunyama Park and Aquatic Recreation Centre
next project

Gunyama Park and Aquatic Recreation Centre

Parks
Sydney, NSW, Australia - Build completed in 2021
View Project