SHL

SHL

Architect
WE Architects
Location
Givatayim, Israel | View Map
Project Year
2019
Category
Apartments

SHL

WE Architects as Architects

An apt. in Giva'atain which went under a makeover and turned into a magazine worthy flat with a unique Nordic vibe.
The flat had an excellent structure, permanent carpentry items and most importantly amazing natural light.
It was hard not to fall in love :)
The lovely client, Lihi, has a great eye for details and an exquisite taste. She wanted a fresh start which we achieved by replacing all of the furniture, textile, light fixtures and accessories. 
One unique challenge we needed to resolve was the location and setting of the TV. We wanted the living room to stay in its previous location and layout but also wanted the TV to be seen from the kitchen and dinning area and from the workspace. The creative solution was found in a product we specifically imported which has slender minimalist wooden legs and can roam freely in the room.

Project Credits
Products used in this project
Product Spec Sheet

ElementBrandProduct name
ManufacturersFlos
AIM
Product Spec Sheet
Manufacturers
AIM by Flos
New United States Courthouse
next project

New United States Courthouse

Courthouses
Los Angeles, California, USA - Build completed in 2016
View Project