TA-THA-TA Studio

TA-THA-TA Studio

Architect
ASWA (Architectural Studio of Work - Aholic)
Location
Bangkok, Thailand
Project Year
2017
Category
Offices
Phuttipan Aswakool

TA-THA-TA Studio

ASWA (Architectural Studio of Work - Aholic) as Architects

ASWA (Architectural Studio of Work - Aholic) realized a studio with a collaged metal mesh façade for TA-THA-TA, a functional but playful Thai brand bag, in Bangkok, Thailand. The project holds a 120 m2 with 3.5 floors where first floor occupied by stocks. On second floor was used for assembling and a studio located on third floor with mezzanine level for rest space.


The small and narrow site has an existing big tree in the front of the property that contributes shading and great view for studio. With 4 meter width, the studio with a high gable roof tends to deflect the sun heat and provided extra and relaxed space for studio. Due to the limitation, a toilet is located in the middle of stairway to allow natural ventilation for every floor


Variation of metal meshes was selected as a main material for a collaged façade which refers to TA-THA-TA’s identity which is collaborated design between architect and client. By providing a pattern outline, from architect and client selected a mesh pattern to complete a design. A full height window behind façade of studio and assembly area overlooks a variation pattern and serenity of a big tree. For interior decoration, ASWA providing space and materials finished, and furniture completed by TA-THA-TA to showcase their genuine identity.


Share or Add TA-THA-TA Studio to your Collections
Product Spec Sheet

ElementBrand
Metal sheet roof BlueScope Steel
Product Spec Sheet
Metal sheet roof
Room Mate Aitana
next project

Room Mate Aitana

Hotels
Amsterdam, Netherlands - Build completed in 2013
View Project