WHITE

Flussocreativo Design Studio as Interior Architects

The project of the Villa takes place on 300sm, disposed on two levels.
The wide living area, increased in value by the two perimetric openings, is divided in an minimal way, in order to create a single, unique environment.
Centrally located, both in the living area and in the night one, there is a functional divider. The one in front of the sofa is container for the TV and its accessories. This divider has black cavities with shelves on the sides, to improve its functionality.
The divider placed in front of the black crystal table, has an elegant fireplace into it, at the table height.
The position of the lamps in the entire living area has been studied to make the appliques, which climb the front of the central divider, look even more decorative. Like an extension of the space, they lead the eye up, where the beams and the walls of the night area coexist in harmony and balance with the rest of the house.

This story is available in multiple languages
Project Credits
Products used in this project
Product Spec Sheet

ElementBrandProduct link
ManufacturersFlosSmithfield
Product Spec Sheet
Manufacturers
INNER CITY WAREHOUSE
next project

INNER CITY WAREHOUSE

Apartments
Sydney, Australia - Build completed in 2015
View Project