Specifier · Let manufacturers think along with the materialization of your project
C.Ø house

C.Ø house

Architect
BETA.Ø architecture office
Location
Madrid, Spain | View Map
Project Year
2019
Category
Private Houses
Image courtesy BETA.Ø architecture

C.Ø house

BETA.Ø architecture office as Architects

The intervention restores the building’s spatial values, which emerged when the internal sub-divisions of the original home were demolished. Large open spaces were obtained, connected to each other and naturally lit, maintaining the clearance up to the original floor slab throughout.

 

Continuity of the various spaces is achieved by applying a monochromatic, uniform texture on the walls and ceilings and in the built-in joinery. To enhance the connection between the various rooms of the dwelling that adjoin the main façade, large format oak board floors are installed. In the rest of the house, meanwhile, the flooring is in the same textured finish as the walls and ceilings.

 

The meticulous design of the details in the joinery integrated into the architecture, the humid areas, the light fittings and the furniture enrich the intervention to give a pure, calm space

This story is available in multiple languages
Share or Add C.Ø house to your Collections
Project Credits
Products used in this project
Product Spec Sheet

ElementBrandProduct name
PendantVibia
Product Spec Sheet
Pendant
Skan by Vibia
RigUp Office
next project

RigUp Office

Offices
Austin, Texas, USA - Build completed in 2019
View Project