Ginnerup arkitekter office

Ginnerup arkitekter office

Location
Rådhusgade 10, 8700 Horsens, Denmark | View Map
Category
Offices

Ginneruparkitekter

Louis Poulsen as Decorative Lighting

Ginneruparkitekter moved to new premises in spring 2018. The firm relocated because it was growing rapidly and wanted to be closer to the buzz of city centre life. The new premises previously housed a police station – a charming building with fine architectural details and high ceilings. These are features that reflect the drawing office, and enhance the quality of the indoor environment.


The VL45 Radiohus pendant was chosen as it complements the atmosphere of the building and provides diffuse and even general lighting in the drawing office. NJP Table was chosen for its individual and directional illumination. The lamp has a stylish and straightforward look, which blends in well with the modern studio environment that characterises the rest of the interior. In addition to aesthetic considerations, an important parameter in selecting the lamps was their timeless and energy-efficient qualities, as meeting the UN’s 17 Sustainable Development Goals is a key priority for the firm.

This story is available in multiple languages
Share or Add Ginnerup arkitekter office to your Collections
Tinderwood
next project

Tinderwood

Private Houses
Ballito, South Africa
View Project