Privium ClubLounge

Privium ClubLounge

Location
Amsterdam, Netherlands | View Map
Project Year
2008
Category
Bars
Stories By
Flos

M plus R interior architecture

Privium ClubLounge

Flos as Lighting

The Privium Club Lounge at Schiphol is a new concept that focuses on the frequent flyer.

Design of and conceptual contribution to the Privium ClubLounge

M plus R interior architecture as Interior Architects

The Privium ClubLounge at Schiphol is a new concept aimed at frequent flyers: passengers who regularly travel and have specific requirements and needs during their stay at the airport. An important design aspect was to reduce tress by creating a lively environment. M+R created a completely organic design with flowing lines and curves that continue along the walls and ceilings. There are several different sitting areas, each with a specific atmosphere. There is a corner with an easy chair and a fireplace and elsewhere you will find an elevation with a bar. There is also a reading table where travelers can read or use their computer. The outside world is brought in by using daylight simulation and large TV screens.

Project Credits
Lighting
Products used in this project
Product Spec Sheet

ElementBrandProduct name
LightingFlos
Product Spec Sheet
Lighting
Construction of the funeral parlour
next project

Construction of the funeral parlour

Crematoriums
Ahaus, Germany - Build completed in 2019
View Project