Ansvar

Ansvar

Location
Amsterdam, Netherlands | View Map
Project Year
2018
Category
Offices

Ansvar

DZAP as Interior Architects

The insurance company Ansvar, based in Amsterdam, will move her office to the completely renovated Coengebouw near the highway A10. This will be their new home base in 2018. We were invited to transform the empty and somewhat dark space into a comfortable, contemporary and above all light new office.

In consultation with the building owner, the hull design was included in the interior design. To maximize the use of daylight the walls around the staircase were replaced by glass walls so the light can freely find its way into the office. Quiet colors and natural materials were chosen for the new interior. Where the green color from the logo has been subtly incorporated.


The empty, slightly dark office has been transformed into a beautiful, comfortable and contemporary office that offers all employees a new home base.

Project Credits
Interior Architects
Product Spec Sheet

ElementBrand
ManufacturersMuuto
Product Spec Sheet
Manufacturers
by Muuto
Upper Skeena Recreation Centre
next project

Upper Skeena Recreation Centre

Community Centres
Hazelton, BC, Canada - Build completed in 2019
View Project