Cantina Agave

Cantina Agave

Architect
hcreates
Location
Wu Jin Shi Ji Da Lou, Xuhui Qu, Shanghai Shi, China | View Map
Project Year
2017
Category
Restaurants

Bold and colourful design brings Mexican flavor to Shanghai

hcreates as Architects

Hannah Churchill of hcreates worked with the team at Cantina Agave to create a bright and playful refit of the popular Mexican cantina. The design uses pops of pink, peacock green and rustic timber to bring warmth and colour to this compact interior. A new open kitchen gives more sense of depth to the space and brings the action to the dining experience.  Hannah said "it was a great project to bring to life as the food and essence of Mexico have such a following around the world, So it was great to be able to bring it to China and do it in a slightly more designed and creative way"

Project Credits
Architects
Associative And Extra-Curricular Space
next project

Associative And Extra-Curricular Space

Community Centres
Le Minihic-sur-Rance, France - Build completed in 2016
View Project