Specifier · Let manufacturers think along with the materialization of your project
LUSH Strata House

LUSH Strata House

Architect
Footprint Architects
Location
Poole, UK | View Map
Project Year
2016
Category
Offices

LUSH Strata House

Footprint Architects as Architects

Footprint Architects has successfully completed a full fit out of an existing 1960s office block for the cosmetics company LUSH. LUSH required a bold and playful aesthetic which aligned with their brand and provided office accommodation for their accounting department. The design provides open plan office space over three floors with exciting break out spaces for flexible working, along with private meeting rooms using Crittall style partitioning. Timber Skype Booths have been positioned in two of the offices to allow video conference calls and a large open plan kitchen on the top floor provides a stage for evening entertainment. Showering facilities were also provided as part of the scheme to encourage staff to cycle to work and to provide a set for LUSH to display their products. 


Project Credits
Product Spec Sheet

Shutter House
next project

Shutter House

Private Houses
Wembley, Western Australia, Australia - Build completed in 2020
View Project