RedRock

RedRock

Designer
Interaction
Location
Pembroke Road, Bristol BS8 3BA, UK | View Map
Project Year
2018
Category
Offices
Rebecca Faith Photography

RedRock: "We are LOVING our new space"

Interaction as Workplace Design & Build

Sector: Consulting & Professional Services

Size: 1,076 sq ft

Location: Bristol


The Vision

Keen to bring their Bristol HQ into the present, RedRock tasked Interaction with transforming their existing office into a modern, vibrant and future-proofed space.


In addition to inspiring productivity and reflecting the company’s brand, the brief revolved around creating a workplace that would make a great impression for potential new business partners. 


The Result

Having been creating dynamic and highly skilled workforces for clients for over 20 years, RedRock’s office will now help them to practice what they preach. The team now have a space to be proud of – and one that will appeal to all, whether that be staff members, existing clients or potential new partners.


Equally, with a multitude of spaces, each RedRock staff member can choose to work where and how suits them best – a culture change that will bring out the best in every individual, both in terms of productivity and wellbeing.


The Key Features

○ A choice of spaces for working and downtime, reflective of the Resimercial design trend

○ Subtle branding, including on wall graphics and glass manifestations.

○ A vibrant colour scheme to inspire creativity and hard work.

○ A wheel of fortune for staff rewards – including a potential extra day of holiday.

○ Their very own Heineken tap – perfect for celebrating!


The Feedback

“After having worked with Dieter many years ago to fit out our original office it was obvious that he and his team would be the ones to help us with this update.


“Kaiser & Hayley (Whitlock) were incredible when it came to creating our new space, they really took on board what was important for us as a business and moulded the space to our suit our needs. They even handled the barrage of emails from our on-site project manager to ensure every last detail was covered.


“When it came time for the actual refurbishment, Tom did an amazing job ensuring everything ran as planned even when the ‘Beast from the East’ reared its ugly head! Thank you to the whole team for helping to make this an enjoyable process! We are LOVING our new space!”


Jenna Gaston, HR & Compliance Manager




See the case study on our site: https://www.interaction.uk.com/case-studies/redrock/ 

Project Credits
Workplace Design & Build
Product Spec Sheet

Cottage Inspired by a Ship Cabin
next project

Cottage Inspired by a Ship Cabin

Private Houses
Vranov nad Dyjí, Czech Republic - Build completed in 2021
View Project