WTBA House

WTBA House

Architect
NADA Studio
Location
Papallacta, Ecuador | View Map
Project Year
2020
Category
Private Houses
Render by Gabriel Orsini

HOUSE ON A CLIFF

NADA Studio as Architects

Designed for a cliff outside of Papallacta, Ecuador. NADA Studio has conceived ‘WTBA HOUSE’ to combine the solidity of concrete with the warmness of wood and the lightness of glass. The project proposes a low single-story residence topped with a terrace and a pool. Design for a young guy who enjoys to be alone, the house separate strategically the private from the social area.

At one side we have the living room (social area) and the stairs that take you to the roof, where you will find the social pool and a terrace to enjoy with friends.

At the other side of the house, divided by the garage, you will find the kitchen and behind it the master and only bedroom, where you have your own pool to enjoy exercising right above the cliff with an infinity looking pool. Also you will have a walking closet that will take you to the clear bathroom where you could take a bath on the bathtub looking right to the cliff, giving you the feeling to be floating.

Project Credits
Architects
Product Spec Sheet

ElementBrand
TERRACE FURNATUREVondom
Product Spec Sheet
TERRACE FURNATURE
by Vondom
Hackney Extension
next project

Hackney Extension

Private Houses
Hackney, London, UK
View Project