Case

Case

Architect
Jun Igarashi Architects inc.
Location
Sapporo, Japan
Project Year
2012
Category
Private Houses
Daici Ano

Case

Jun Igarashi Architects inc. as Architects

This house is located on the suburb of the city of Sapporo. The site is a typical suburban subdivision and height difference between the road is large. Footprint is determined by building coverage and wall retreat of the architectural law and the slope of the site approach. I set the long corridor of entrance as a buffer zone(windbreak room) between the large heat load space. Because of the site area is small,to set the buffer space into the inside is difficult. So I spread the thoughts and invent the space of growing plant on Stainless Steel Wire around the house as the new type of buffer zone between outside and inside.

Share or Add Case to your Collections
IPG Mediabrands
next project

IPG Mediabrands

Offices
Amsterdam, Netherlands
View Project