Chang'an Paradise Walk

Chang'an Paradise Walk

Architect
CLOU Architects
Location
Beijing, China
Project Year
2019
Category
Shopping Centres

Chang'an Paradise Walk

CLOU Architects as Architects

CLOU has designed the interiors for the 42,000 sqm, 6-story shopping mall. Located at the western end of Beijing’s iconic Chan’an Avenue, this community mall will provide a new focal point for the Mentougou District.

A key design intention focuses on providing a creative social space on the mall’s top floor enticing visitors to visit, capture and share the design on social media. The vaulted double-height spaces were inspired both by Beijing’s imperial archways and the light-flooded renovated factory spaces in Beijing’s Art District which now operate as galleries. Featured details include mirrored inlays and over-sized light bulbs creating interest on the curved surface of the seamless GRG panels.

Project Credits
CASA TALLER
next project

CASA TALLER

Private Houses
Club de Golf La Ceiba, Yucatán - Build completed in 2019
View Project