Digitalpark Bratislava

Digitalpark Bratislava

Architect
BEGA
Location
Bratislava, Slovakia
Project Year
2011
Category
Offices

Digitalpark Bratislava

BEGA as Architects

The approach to the Digitalpark is brightly lit. This office building is located opposite the city centre and houses many company offices, doctor’s surgeries, restaurants and cafes.


BEGA bollards show passers-by the way to the Digitalpark building, day and night. The large areas of the light, which easily extend as far as the step area, are provided by special lightning technology.


Four office towers are interconnected by a long building block. Areas with a top quality design have been created between the blocks that enhance the entrance areas, and are also used as a pleasant recreation zone for the employees of one of the companies in the Digitalpark.


The combination of unshielded light building elements and BEGA in-ground luminaires provide a pleasant light atmosphere. A variety of different floor surfaces break up the straight-lined architecture, providing oases where you can relax after a hard working day.


In front of the building complexes there is a pedestrian area that is fringed by water basins. Recessed wall luminaires provide the entire route with glare-free ligth.


The basins themselves contain underwater floodlights. They illuminate the small water fountains, and make an extremly attractive impression. The floodlights are equipped with energy-saving discharge lamps.


In-ground luminaires with symmetrical light distribution illuminate the newly-planted threes. These are powerful in-ground luminaries made from stainless steel with a pressure load of 2000kg. The luminaires are versatile, and can be installed in gravel, lawns, flower beds or any firm surface.

Share or Add Digitalpark Bratislava to your Collections
Project Credits
Architects
House on a Hillside
next project

House on a Hillside

Private Houses
Otura, Granada, Spain - Build completed in 2006
View Project