bedded

bergmeisterwolf Architekten as Architects

the new building, built beside the old farmhouse, rises among the vineyards overlooking the neustift monastery. the structure grows up from the terrain and rises together with the landscape. it becomes part of nature, integrated with the vineyard and the landscape. its elongated shape follows the hillside morphology creating a courtyard, the new center of the house. an open yet intimate space, a place for the monolith to develop. raw concrete outside and wooden structures inside. a movement ahead, an opening up, a growth. a play of intermediate spaces, different heights and views over the landscape.

This story is available in multiple languages
Share or Add köfererhof to your Collections
Project Credits
COURT OF JUSTICE
next project

COURT OF JUSTICE

Courthouses
Hasselt, Belgium - Build completed in 2013
View Project