Lasa Penthouse

Lasa Penthouse

Location
Genova, Metropolitan City of Genoa, Italia
Project Year
2016
Category
Housing


Apartments
Anna Positano
Product Spec Sheet
RoleBrands
ManufacturersECLISSE srl
LampFlos
ManufacturersDADA
ManufacturersINTERNORM FENSTER
ManufacturersVitra.

Lasa Penthouse

gosplan architects as Interior Architects

The apartment is at the top of a building in the city centre of Genoa. It underwent a total refurbishment that pointed out the sloping roof, previously hidden by a plasterboard false ceiling, giving to the rooms a peculiar vertical extent. The wide rooms are separated by large sliding doors and the whole apartment is characterized by the pure white floor in Lasa marble. Also the fixed furniture are white varnished and the walls and ceilings are painted white, too. That produces a total white space and all the objects seem to float in it.

Project team
Interior Architects
Media Plaza Utrecht
next project

Media Plaza Utrecht

Community Centres
Utrecht, Netherlands - Build completed in 2013
View Project
Archello

Want to see more like this?

Subscribe to Archello's newsletter