Paradise Walk Wuhan Jiangchen

Paradise Walk Wuhan Jiangchen

Architect
CLOU Architects
Location
Wuhan, China
Project Year
2020
Category
Offices

Shopping Centres

Paradise Walk Wuhan Jiangchen

CLOU Architects as Architects

The river Yangtze, and its associated trade and culture, has been pivotal in establishing Wuhan’s status as the main economic port city in central China. As such, themes associated with the river are the focal point of CLOU’s design.

CLOU designed three individually themed atria spaces which provide a unique framework for movement, social interaction, and encourage visitors to explore and dwell spontaneously. The central atrium - ‘The Bridge’- is where shoppers meet, hang out and celebrate. The south atrium, ‘The Source’, celebrates Wuhan’s connection with water since it has sustained life for thousands of years. Lastly, ‘The Gorge’, extends across several stories and offers framed views of the sky - like various strata of a gorge, the void of each level is different in shape and size.

Many experiential check-in points will be found alongside these three atria voids that transform the mall into a vibrant leisure destination. Lined with varied F&B venues, these spaces will serve as a platform for creative events, encouraging increased social interaction, which consequently will lead to increased dwell time and ultimately increased commercial activity.

Project Credits
Goose Hut Home Bistro
next project

Goose Hut Home Bistro

Restaurants
Beijing, China - Build completed in 2020
View Project