De Bijenkorf Utrecht
Royal Mosa

De Bijenkorf Utrecht

ZOOM.INDUSTRIES as Interior Architects

De Bijenkorf renovated and expanded its branch in Utrecht. The entire 14,000 m² interior – the basement, ground floor, and first floor – have been redesigned. Starting with the implementation of the new second floor, where also the modern restaurant is located. All 4 floors have been transformed into the future ‘look and feel’ of the renowned department store. The offices, inventory, and staff restaurant of de Bijenkorf have been relocated to the new 2,000 m² back-of-house towers. An architectural challenge, but a result we are very proud to share!

De Bijenkorf Shopping Center - Utrecht, Netherlands

Mosa as Tiles

Project De Bijenkorf , published by Mosa.

Location: Utrecht, Netherlands

Category: Shopping center

Connect with Mosa for more information

Project Credits
Tiles
i29
Architects
Architects
Consultants
Interior Architects
Products used in this project
Product Spec Sheet

ElementBrandProduct name
TilesMosa
LightingZumtobel Lighting Gmbh
Floor tiles hexagonWinckelmans
Product Spec Sheet
Floor tiles hexagon
3L Residences
next project

3L Residences

Private Houses
Pliuty village, Kyiv region, Ukraine - Build completed in 2021
View Project